Lucite

Med Lucite kan du få et næsten hvilket som helst design på badekarret, eftersom materialet er ekstremt formbart. Den farvebestandige overfladefinish giver en varm og blød fornemmelse. At det er let at holde rent skyldes, at materialet ikke slipper nogle smudspartikler igennem.

Lucite

Auren

Badekaret Auren står for det kompromisløse nye; et mat badekar med høj designfaktor. Tynde kanter med let indadgående hældning giver et slankt og moderne udtryk - og er samtidig en god ergonomisk badeoplevelse.

Barb

Barb

Det ovale design skaber et blødt og moderne indtryk. At det er fritstående, gør ikke bare badekarret smukt, men også let at placere på de fleste badeværelser. God badedybde med masser af plads. Tilvælg armatur til vægmontage.

Barb
Ume

Ume

Ume har en rund og ergonomisk udformning, som gør det skønt at sidde i. Har en badedybde på 45 cm. Leveres med afløbssæt. Tilvælg armatur til vægmontage.

Ume
Lule

Lule

Form og funktion i et og samme badekar. Rundt og ergonomisk. Fremstillet i Lucite som er stærkere og giver en mere luksuriøs overflade end akryl. Fås i to størrelser, 158 og 170. Tilvælg armatur til vægmontage.

Lule

Vælg et badekar som passer til dig!

Leder du efter et badekar til dit badeværelse? Besøg en af vores forhandlere, og se alle vores skønne og praktiske badekar ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Badekar
Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser