Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

#langfossbysvedbergs

Langfoss - Brusekabinernes brusekabine

Et af Norges højeste vandfald har inspireret os til at skabe et brusebad med meget glas og god plads. Tynde, grafiske profiler giver et minimalistisk og stilrent udtryk. Det bølgeformede tekstil står for det spektakulære, og samtidig bidrager det til en eksklusiv og hyggelig fornemmelse. Du er velkommen til at opleve Langfoss, fem kilometer sydvest for byen Fjæra, eller hjemme på badeværelset.

Design er at tænke bæredygtigt

Trenden er tydelig, manges drømmebadeværelse indrettes i dag med en minimalistisk stil krydret med lidt hotelfornemmelse. I centrum står blandt andet brusebadet. Vandstråler som indhyller kroppen efter en lang dag, eller måske for at vågne på en behagelig og afstressende måde.

Gardiner fra Ludvig Svensson

Det bølgende stof tilfører blødhed, samtidig med, at det absorberer lyd, men det er også praktisk. Træk stoffet til side, hvis du eksempelvis vil eksponere dine spaprodukter, træk det for, hvis du hellere vil tage brusebad i fred. For dem, der altid er på udkig efter forandring, ligger løsningen lige for. Du udskifter blot stoffet, når du har lyst til det. Stoffet kommer fra det traditionsrige tekstilfirma Ludvig Svensson, som har mange års erfaring med høje krav til design og slidstyrke.

#langfossbysvedbergs

Udfrosk Langfoss

Et af Norges højeste vandfald har inspireret os til at skabe Langfoss. Det er nytænkning med fokus på design, rummelighed, stråler som indhyller kroppen og ikke mindst tekstil!

Grafisk og stringent udtryk

Langfoss brusevægge har profiler og detaljer, som skaber et grafisk og stringent udtryk. En eksklusiv fornemmelse. Gulvprofilet emmer af det samme formsprog.

Afsætningshylde til dine produkter

En anden smart løsning er hylden, som monteres direkte på glasset, så det ikke er nødvendigt at bore hul i overfladelaget. Hylden har desuden et afstandsstykke og beslag, som forenkler aftagning og rengøring. Og som om det ikke var nok, så er Langfoss også enkel at montere.

Tekstil fra Ludvig Svensson

Stofferne kommer fra det velkendte firma Ludvig Svensson, en innovativ virksomhed der har udviklet og fremstillet stoffer med fokus på design, kvalitet og funktion i over 130 år. Vælg blandt farverne naturhvid, granitgrå og askegrå. Du kan også få stoffet i flere andre farver som tilvalg; vælg fra Ludvig Svenssons kollektion "Salt"

Naturhvid

Granitgrå

Askegrå

1500*

3210*

3932*

4062*

4230*

4321*

4340*

4342*

4350*

4411*

4472*

4531*

4562*

4621*

5021*

5071*

5510*

5621*

6311*

6331*

6420*

6441*

6510*

6520*

6710*

6815*

8440*

Brusekabinernes brusekabine

Langfoss kan fås med flere forskellige typer glas. Vælg mellem krystalglas og røgfarvet glas med profiler i aluminium mat eller sort mat. Du kan også vælge mellem bredderne 80 og 90 cm, med eller uden hylde.