Forma - Gør som du vil

Forma passer til de fleste badeværelser, store som små, eftersom fleksibiliteten er høj. Du kan kort sagt blande og matche lidt efter behag. Vi står for mulighederne, og du for fantasien. Vælg mellem forskellige fronter, farver, håndvaske, armaturer og håndtag. Det meste indgår, men via nogle enkle tilvalg kan du forstærke den personlige stil yderligere.

Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse - Forma

Måske den mest fleksible møbelserie, vi nogensinde har lavet

Hvis du kan lide rette og rene linjer med plads til detaljer, vil du elske valgmulighederne med Forma. Du bestemmer selv stilen via dit valg af fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Skuffefronter med integrerede greb er en af nyhederne i år.

Svedbergs Badeværelse - Forma

Til store og små badeværelser

Møbelserien Forma, som blev introduceret for nogle år siden, er blevet enormt populær. Hvis du spørger os, så skyldes det den tidløse formgivning. Det er et møbel som er nemt at holde af, og som skaber ro og harmoni. Linjerne er rette og rene, med plads til detaljer og alt det andet, som du vil indrette badeværelset med. Samtidigt kan møblerne tilføres forskellige udtryk afhængigt af valg af front, håndvask, håndtag og armatur. Alt det overlader vi til dig. Ifølge vores designere passer møblerne både til mindre og større badeværelser.

Svedbergs Badeværelse - Forma
Forma

#formabysvedbergs

Udforsk Forma

En helt ny måde at købe badeværelsemøbler på; bland og sammensæt som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie; det er en ny måde at købe badeværelsemøbler på. En anderledes måde at tænke på, hvor vi har sat dig som individ i førersædet. Du bestemmer. Stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blevet en revolution i badeværelsebranchen. Og du kan lige så godt vænne dig til tanken. Det her er fremtidens måde at købe badeværelsemøbler på.

Hold det pænt og fint

Skufferne er ruminddelt, hvilket gør det nemt at holde styr på tingene, eftersom alting ganske enkelt bliver liggende på sin plads. Indretningen er meget robust og let at holde. Som tilvalg fås skuffeindretning af træ, både smukt og praktisk. Den smarte vandlås EasyClean medfølger, hvilket gør det nemmere at rense og holde rent.

Svedbergs Badeværelse - Forma

Seks forskellige fronter

Desuden kan du vælge mellem forskellige udførelser på fronterne. Om du vil have skuffer med vores glatte front Plan og Push-open-funktion eller samme front med integreret håndtag, er en smagssag.

Plan

Plan

Front til det glatte, enkle og rene grundudtryk. Skab personlig stil gennem forskellige standardfarver, udvalgt farvekollektion, ægte træfiner og greb.

Sans

Sans

Integreret greb i kanten giver et funktionelt, stilfuldt og naturligt udtryk. Den fugtbestandige konstruktion følger frontens farve og fås i både farve og ægte træfiner.

Dekor

Dekor

Integreret håndtag med funktionelt greb i et moderne look. Den fugtbestandige konstruktion følger frontens farve og fås i både farve og ægte træfiner.

Kontur

Kontur

Denne front tilbyder en dekorativ og funktionel grebliste, der går hele vejen rundt. Det unikke design viser forskellige udtryk afhængigt af farve og finish; fra det stilfulde til en følelse af finsnedkeri. Fås i både farve og massivt træ.

Kant

Kant

Front med faset yderkant, hvis stiludtryk kan varieres afhængigt af valg af farve og greb og skifte fra klassisk til mere moderne. Leveres i standardfarver.

Ramme

Ramme

Front med ramme i minimalistisk shakerstil. Rene linjer i kombination med forskellige greb muliggør alt fra en klassisk landlig stemning til et mere moderne design. Fås i både farve og ægte træfiner.

Push open

Push open

Glat front i både farve og finer. Glat front med push -funktion til den diskrete, minimalistiske stil. Fås i både farve og ægte træfiner.

Let at kunne lide

Forma er et møbel, som det er nemt at synes om. Linjerne er rette og rene, med plads til detaljerne. Samtidigt kan møblerne tilføres forskellige udtryk afhængigt af valg af håndvask, armatur, sideskabe og badekar.

Svedbergs Badeværelse - Forma

Farvernes betydning for helhedsfornemmelsen

Hvilken farve, du beslutter dig for til badeværelsesmøblerne, har naturligvis betydning for helheden. Derfor kan du vælge mellem fire standardfarver og fem tilvalgsfarver. Standardfarverne er hvid, skifergrå, blond eg og sort eg, tilvalgsfarverne er hav, aske, kalk, sand og salvie.

Udvalgt farvekollektion

Hav

Hav

Kalk

Kalk

Sand

Sand

Salvie

Salvie

Bordplade af Dekton

Du kan få bordpladen i Dekton. Dekton er et ridsefast og meget hårdt materiale med højere bøjestyrke end granit. Materialet er UV-bestandigt, hvilket betyder, at overfladen er nem at rengøre og ikke blegner. Vælg mellem Sirius (sort), Keon (grå) og Aura (hvid).

Sirius

Sirius

Keon

Keon

Aura

Aura

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser