Internet Explorer stöds inte som webbläsare. Vänligen kom tillbaka och besök vår webbplats med en annan webbläsare.

Forma - Uendelige kombinationsmuligheder

En helt ny måde at købe badeværelsemøbler på; bland og sammensæt som du vil. Forma er ikke bare en møbelserie; det er en ny måde at købe badeværelsemøbler på. En anderledes måde at tænke på, hvor vi har sat dig som individ i førersædet. Du bestemmer. Stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Møbelserien er blevet en revolution i badeværelsebranchen. Og du kan lige så godt vænne dig til tanken. Det her er fremtidens måde at købe badeværelsemøbler på.

De bedste skuffer vi nogenside har lavet

Da vi udviklede vores nye skuffekoncept, var vores mål, at konstruktionen skulle være stabil, og funktionaliteten høj. Og så skulle der være nogle tilvalgsmuligheder til dem, der gerne ville forstærke oplevelsen yderligere.Box One indgår og koster ikke ekstra. Skuffen har en indretning af formstøbt plast, som er meget robust og let at holde. Materialet i skuffens bund er behandlet, så intet ligger og rasler omkring.

BOX ONE+

Vil du gerne forstærke oplevelsen, kan du, mod en merpris, vælge Box One+. Så får du sort træindretning og to løse, lidt mindre træskuffer, som du kan placere, hvor du vil i skufferne. Både smukt og praktisk.

Funktionelt forstørrelsesspejl

En favorit for alle, der går op i skønhed. Det perfekte tilvalg til den, der ønsker en fejlfri makeup.

EasyClean

Ny, smart vandlås, som gør det nemmere at rense og holde rent i røret. Indgår som standard i Forma.

Fordele ved LED

Fordelen ved LED-belysning er levetiden, som er ca. 50 gange længere sammenlignet med en glødepære og 3–4 gange længere sammenlignet med lysstofrør. Det er også et godt miljøvalg, eftersom LED har et lavt energiforbrug og er fri for kviksølv. Teknikken tåler hyppige tændinger, uden at levetiden påvirkes, og der bliver lyst med det samme uden nogen forsinkelse.

Optimal elsikkerhed

IP44 har det højeste sikkerhedsniveau og passer til bruse- og badezoner samt i rigtig små badeværelser. Alt eludstyr i vores sortiment er desuden CE- og S-mærket.

Forma Fri

Det nye underskab Forma Fri er en videreudvikling af vores fleksible møbelserie Forma, som er udviklet, så du let kan udvælge det, der passer til netop dit badeværelse. På din egen måde. Føl dig fri til at skabe nye dimensioner og spændende effekter.

Svedbergs Individual Design

Formsproget er minimalistisk og markant. Fremstillet med omhu og sans for håndværket. Forma er til dem, der stiller store krav til form og funktion, og ved at kombinere det med SiD får du desuden ubegrænsede valgmuligheder. Vi tilpasser ganske enkelt møblerne efter dit badeværelses individuelle mål og skaber på den måde unikke løsninger. Du bestemmer.

Oplev fuld frihed