Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

DET ER EN SKØN FILOSOFI AT FØLE SIG FRI

En vandretur på fjeldet. En gåtur på stranden. Svøm i det åbne hav. Fællesnævneren er luft. Plads. Mellemrummenes magi. Indram luften. Leg med formerne, og skab spændende flader. Vi har skabt Forma som en hyldest til friheden, og den er nu blevet endnu friere. For din skyld.

Det ligger i vores natur at tænke på denne måde.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
FORMA FRI
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om Forma Fri!

  

 

  

 

 

 

NU ENDNU FRIERE

Det nye underskab Forma Fri er en videreudvikling af vores fleksible møbelserie Forma, som er udviklet, så du let kan udvælge det, der passer til netop dit badeværelse. På din egen måde. Føl dig fri til at skabe nye dimensioner og spændende effekter. Der bliver mere albuerum, og som en ekstra bonus bliver rengøringen nemmere. Serien kan kombineres med SiD, Svedbergs individual Design, som giver dig mange valgmuligheder i forhold til bordplader, mål og tilvalg!

  

 

NEMMERE RENGØRING
Glem bøvlet under håndvasken, når du skal rense vandlåsen. Easy Clean er en enklere metode, der er standard for Forma Fri.
MINIMALISTISK VASK AF PORCELÆN
En unik vask med et smalt og minimalistisk udtryk af porcelæn, der forstærker det frie udtryk.
OPBEVARING I AL SIN ENKELHED
Forma omfatter vores nye skuffekoncept Box One. Mod en merpris kan du få Box One+ og forstærke den luksuøse følelse med sort træindretning af egetræ.

  

 

  

 

FORMA FRI
Lad møblerne hænge frit. Højt eller lavt. Tæt eller langt fra hinanden. Der er mange muligheder med Forma og rigtigt meget at vælge mellem!

VIL DU VIDE MERE OM FORMA FRI?

Ønsker du mere albuerum på badeværelset, vil du vide mere om Forma-serien og se, hvordan skabet så ud ”i virkeligheden”? Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
Bad

 

Bad
Sod

 

Sod
Sne

 

Sne