Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

FYLD VAND I BADEKARRET

Et bad gør alle lykkelige. Vi forbinder et bad med fred og ro. Noget du gør for at slappe af. Som en dejlig gåtur i skoven eller en dukkert i en varm kilde. Vi har badekar til alle. Mange skønne valgmuligheder og kun få begrænsninger.

Præcist som i naturen.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG

 

 

SAVON MED SOLID SURFACE

Vores nye rummelige og eksklusive badekar Savon er udformet i et førsteklasses materiale. Solid surface er et kompositmateriale og har en særdeles høj slidstyrke samt fordelagtige hygiejneegenskaber takket være sit specielle overfladelag. Materialet giver desuden en silkemat og fin linje på møblet. Savon har stabile integrerede ben, som giver det et karakteristisk udtryk.

  

 

SAVON
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om Savon!

  

 


 

UME OG ENO AF AKRYL

Vores nye akrylbadekar Ume & Eno er praktiske og nemme at rengøre. Akryl er ligeledes et UV-bestandigt materiale, hvilket betyder, at det bevarer sit gode udseende – også på lang sigt. Ume er rundt og Eno rektangulært.

.

 

 

ENO
Eno er rektangulært og har en skøn hældning til ryggen. Minimalistisk formsprog med lige linjer. Har en badedybde på 44 cm. Leveres med afløbssæt.
UME
Ume har en rund og ergonomisk udformning, som gør det skønt at sidde i. Har en badedybde på 45 cm. Leveres med afløbssæt.

  

 


 

REYK AF STØBT MARMOR

Vores nye badekar Reyk er fremstillet i det slidstærke naturmateriale støbt marmor, som består af krystalliserede bjergmineraler. Det giver associationer til naturens varme kilder. Takket være dets varmeisolerende egenskaber, får du et skønnere bad, som desuden værner om vores natur.
  

 

REYK
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om Reyk!

  

 

  

 

BADEKAR
Vores badekar har det til fælles, at der er værnet om kvalitet og finish og lagt vægt på samspillet mellem form og funktion. Årets nyheder er ingen undtagelse.

VIL DU VIDE MERE OM VORES BADEKAR?

Et varmt karbad er en dejlig luksus i hverdagen. Vi har alt fra enkle badekar til avancerede massagebadekar, som giver nydelse på et helt nyt niveau. Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
DK Nord

 

DK Nord
Sod

 

Sod
Sne

 

Sne