Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

ET SKRIDT NÆRMERE DEN NORDISKE NATUR

Naturen er altid nærværende. I alt vi gør. Det mærkes ekstra tydeligt i DK netop nu. Med påvirkning fra den skandinaviske designtradition er serien befriende ren og nedtonet. Ingen udskejelser og krummelurer. Det ligger i vores natur at tilstræbe det ægte og uforfalskede. Slip det nordiske lys ind. Mærk den lette brise. Hør vinden rasle i løvet. Lad dig fylde af smukt vemod – eller skøn energi – på et badeværelse, som indbyder til både ro og bevægelse.

Præcist som vores natur.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
DK NORD
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om DK Nord!

  

 

  

 

 


DK NORD

Ren og nedtonet. Det er sådan, vi opfatter møbelserien DK. Nu har designerne Morten Voss og Stinne Knudsen udviklet et design, der forstærker det nordiske udtryk. Kombinationen af træ og hvidt skaber en lys og luftig fornemmelse. Ligesom i den nordiske natur.

.

  

 

NORDISK DESIGN
Stilren front af ægte egefiner med hvidlakeret indramning.
SKUFFER, DER MATCHER
Box two med træindretning af egetræ med to løse skuffer som standard.
SKELET
Fås bl.a. med et hvidt skelet af metal, som giver en særlig karakter og forstærker det nordiske udtryk på badeværelset.
NY HÅNDVASK MED SOLID SURFACE
Tilvælg den nye Svale håndvask med Solid Surface, som er et kompositmateriale, der giver møblerne et silkemat udseende og fine linjer. Materialet har en særdeles høj slidstyrke og fordelagtige hygiejneegenskaber.
TIL DIG, DER MONTERER
Spar tid med vores nye og mere enkle ophængning, der har færre monteringspunkter og mindre påvirkning af membranen takket være montering med kun to skruer i væggen. Også justeringen er langt mere enkel! Let arbejdet endnu mere ved se at se en af vores installationsfilm.
10 ÅRS GARANTI OG FREMSTILLET I SVERIGE
Vi tilbyder altid 10 års garanti på vores møbler, brusebade, brusekabiner og skærmvægge. Vi giver 5 års garanti på vores håndklædetørrere, badekar, armaturer og toiletter.

Vi har siden 1962 fremstillet vores møbler i eget snedkeri i den lille svenske by Dalstorp. Det betyder, at vi kan tage ansvaret for, at hvert produkt er sikkert og af højeste kvalitet.
.

  

 

  

 

DK NORD
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om DK Nord!

VIL DU VIDE MERE OM DK NORD?

Den nye DK Nord-serie har et design, der styrker det skandinaviske look med et kabinet i hvidt og front af lyst egetræ. Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
Badekar

 

Badekar
Sod

 

Sod
Sne

 

Sne