Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

SELFIE

Vores natur er fuld af smukke søer og vandløb. Spejlblanke overflader og reflekterende detaljer, som glitrer og glimrer. Små dugdråber drysset ud over græsset som perler, eller en rislende bæk der glimter i forårssolen.
Verdens første spejl var sandsynligvis en blank og vindstille vandoverflade. Vi har altid været fascineret af vores eget spejlbillede. En anden slags refleksion er den indre rejse, som kræver plads, nærvær og stilhed.
Badeværelset er et godt sted til såvel indre som ydre refleksion. Præcis som naturen.

  

 

RUNDE SELFIE
Det nye runde Selfie er trendy og tidløst på samme tid. Det stilrene spejl har en dekorativ og funktionel belysning hele vejen rundt, som nemt kan justeres direkte på spejlet. En touchfunktion giver mulighed for dæmpning af spejllyset.

  

 

  

 

SKØNT LYS
OG EKSTRA PLADS
Spejlet har en dekorativ LED-lyskant, som skaber et behageligt lys hele vejen rundt.
At indrette med spejle er en smart og enkel måde at få et rum til at virke større på. Ud over at spejle rummet reflekterer overfladen også lyset, hvilket er med til at skabe en illusion om ekstra plads.
LYSDÆMPER
PÅ SPEJL
Tidlig morgen, midt på dagen eller sent om aftenen? Det er skønt at kunne vælge lys efter, hvad du skal lave. Makeup og barbering tidligt om morgenen kræver én slags lys, mens tandbørstning ved sengetid kræver et andet. Belysningen på runde Selfie kan nemt dæmpes og justeres direkte på spejlet via en touchfunktion.
FRISK
LYS
Spejlets højeffekt-LED har en lystemperatur på 3400K, som giver et frisk lys, der fremhæver kontraster og konturer. Perfekt badeværelsebelysning.

VIL DU VIDE MERE OM SELFIE?

Lille spejl på væggen der... Ville runde Selfie med sin dekorative LED-lyskant passe til dit badeværelse? Her finder du nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG