Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

SOM HVIDE SNEFNUG, DER LYSER OP PÅ EN MØRKEGRÅ VINTERDAG

Somme tider er det detaljerne, der gør udfaldet. Det lille ekstra, der giver det der lidt ekstra. Det, som løfter det hele. Du kan højne oplevelsen ved at forstærke det nordiske lys. Svælge i det. Eller vælg at skabe spændende kontraster med vores nyheder Vist brusearmatur, Pipe, Twit armaturer i hvid eller badekarsfødder i mat hvid til Classic og Belle. Som hvide snefnug, der lyser op på en mørkegrå vinterdag. En hvid sandstrand, der danner en fin kontrast til hav og landjord. Eller snedækket på toppen af et bjerg. At stikke ud og overraske.

Det ligger i vores natur.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG

  

 

  

 

  

 

  

 

TWIT
Et armatur i et stilrent formsprog med lige linjer. Passer til mellemstore og små håndvaske. Findes både til traditionelle håndvaske og som fritstående armaturer. Kan kombineres med bundventil i samme farve. Design: Lorenzo Damiani.
VIST BRUSEARMATUR
Skab en kontrast med Vist brusearmaturet i en mat hvid farve. Termostatarmatur og omledning til vandhane via greb. Brusestang, der kan justeres i højden. Komplet med løs håndbruser og fast brusehoved. Fås i 150 cc og 160 cc.
PIPE
Har et stilrent og minimalistisk design. Passer til mellemstore og små håndvaske. Findes både til traditionelle håndvaske og som fritstående armaturer. Kan kombineres med bundventil i samme farve.
HÅNDKLÆDETØRRER ZAGA
Zaga er den perfekte håndklædetørre til små badeværelser. De stående stænger giver maksimal tørre effekt. En håndklædetørre til dig med høje krav til design i dit badeværelse.

  

 

  

 

ARMATURER
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om armaturer!

  

 

HÅNDKLÆDETØRRERE
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om håndklædetørrere!

  

 

TILBEHØR
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om tilbehør!

VIL DU VIDE MERE OM SNE?

Du kan højne oplevelsen ved at forstærke det nordiske lys med hvidt. Lad detaljerne blive prikken over i’et på badeværelset! Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
DK Nord

 

DK Nord
Sod

 

Sod
Skoga

 

Skoga