Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

HVAD VILLE NATUREN VÆRE UDEN SIN SORTE FARVE?

Detaljernes betydning er stor. Hvert eneste lille element er vigtigt. Så vælg hvert eneste af dem med omhu. Lad dem blive prikken over i’et ved at understrege helheden eller skabe spændende kontraster. Vov at tage det lidt mørkere og spændingen til dig. Hvad ville naturen være uden sin sorte farve såsom en natsort himmel eller mørk jord? På samme måde bliver dit badeværelse mere interessant med vores nye sorte armatur Pipe og Twit, tilbehørsserien A, sorte læderhåndtag, Vist loftsbruser eller skærmvæggen Skoga eller 180° med sorte hængsler. Sort skal ikke forbindes med dysterhed og pessimisme. Vi tænker tidløshed.

Det ligger i vores natur.

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG

  

 

  

 

  

 

  

 

PIPE & TWIT
Pipe håndvaskarmatur har et stilrent og minimalistisk design. Twit har lige linjer og et stilrent formsprog, som Lorenzo Damiani står bag. Begge produkter passer til mellemstore og små håndvaske. Findes som håndvaskarmatur samt fritstående.
VIST BRUSEARMATUR
Tag det lidt mørkere og spændingen til dig med Vist brusearmatur i en mat sort farve.
Termostatarmatur og omledning til vandhane via greb. Brusestang, der kan justeres i højden. Komplet med håndbruser i samme farve og taktil. Fås i 150 cc og 160 cc.
TILBEHØR A-SERIEN
Designserie med lige linjer og af sort stål. Med A-serien slipper du for at bore i væggen med vores stærke og selvklæbende løsning.
HÅNDKLETØRKER ZAGA
Zaga er den perfekte tørkeren i små rom. De stående stengene gir maks tørkeeffekt. En håndkletørkeren for deg med høye krav på design i baderommet.

  

 

  

 

ARMATURER
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om armaturer!

  

 

HÅNDKLÆDETØRRERE
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om håndklædetørrere!

  

 

TILBEHØR
Klik her, hvis du vil videre til vores produktside for at se og læse mere om tilbehør!

VIL DU VIDE MERE OM SOD?

Du kan højne oplevelsen ved at tage den lidt spændende sorte farve til dig. Lad detaljerne blive prikken over i’et på badeværelset. Her finder du den nærmeste forhandler!

FORHANDLERE TÆT PÅ DIG
DK Nord

 

DK Nord
Sne

 

Sne
Skoga

 

Skoga