Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Inspirerende stilarter

Vores møbelserier Forma, DK, Stil, Skapa og Intro har alle deres eget unikke udtryk. De udgør, hver og en, et perfekt udgangspunkt for mange forskellige stilarter. Vores design gør det endvidere muligt at indrette et badeværelse i en stil, som siden hen kan skiftes til en anden. Livet ændrer sig, og det gør du og din smag også.

Vi starter med shaker, minimalisme, industri, New Nordic og skandinavisk.

  

 

Minimalisme
Ideen bag denne stilart er, at skrælle alt overflødigt væk og kun indrette det med ting, som har en klar funktion. Åbne overflader, rene linjer, få møbler og kun ganske få dimser er kendetegnende for denne stil.

  

 

Industri
Beton, stål og rå ubehandlede materialer er typisk for denne stilart.
Tænk på tegl, groft tømmer og metal af forskellig art. Mørkere toner såsom sort, gråt og brændte brune farver dominerer.

  

 

Shaker
Skab ro ved at holde stilen på badeværelset stram og minimalistisk. Et skrabet design med fokus på form og proportioner, ofte med kreative løsninger der skaber ekstra funktionalitet. Naturmaterialer som holder længe. En farveskala, der domineres af gråt, grønt og hvidt.

  

 

Skandinavisk
Passer godt til dem der ønsker et roligt og lidt skrabet miljø. Gennemgående naturlige materialer, lyse farver samt et enkelt og luftigt udtryk gør det let at trives på badeværelset.

  

 

New Nordic
En farveglad stil som består af legende mønstre og afrundede former i kombination med lyst træ. Som en genfødsel af skandinavisk designs storhedstid fra 1950’erne. Passer glimrende på badeværelset!