Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Industri

Den populære industristil er kendetegnet ved rå overflader, en grafisk og mørk farveskala samt hårde materialer. Meget sort, metal og rustfrit. Indretningsdetaljerne må gerne være som hentet ud af et gammelt fabriks- eller lagerlokale. Stilen skaber en lidt hårdere og ”maskulin” fornemmelse på badeværelset – hvis du ikke vælger at blande den op med lidt blødere materialer.

  

 

Mørke toner på badeværelset
Beton, stål og rå ubehandlede materialer er typisk for denne stilart.
Tænk på tegl, groft tømmer og metal af forskellig art. Mørkere toner såsom sort, gråt og brændte brune farver dominerer.

  

 

Produkter som passer til stilen
Lad de skønne stunder på badeværelset blive lidt mere spændende med rå overflader, en mørk farveskala og hårde materialer. Typisk for industristilen er beton, metaller af forskellig art og mørke farver. Armaturet på billeder hedder passende nok Industria, og bag det skimter man en møbelfront i den nye farve Ler.
Stiltypisk
→ Rå overflader
→ Beton & tegl
→ Metaller
→ Mørke farver
→ Groft træ

Der findes en stil til alle.

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Opfat det som en enkel stilguide, et værktøj der kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig!

Vores stilarter