Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Minimalisme

En enkel, harmonisk og tidløs stil, som giver et rent og skrabet indtryk på badeværelset. Vælg mellem minimalistisk mørk og minimalistisk lys. Hvis du vælger den mørke, er det sort, brændt træ, valnød, sort sten, kølige overflader, rette linjer og enkle former der er fremherskende. Vælger du minimalistisk lys, har stilen ligesom minimalistisk mørk et køligt udtryk og styres af enkle linjer og former. Men det er hvidt i stedet for sort/mørkt, som dominerer.

  

 

Et enkelt og køligt badeværelse
Ideen bag denne stilart er, at skrælle alt overflødigt væk og kun indrette det med ting, som har en klar funktion. Åbne overflader, rene linjer, få møbler og kun ganske få dimser er kendetegnende for denne stil.

  

 

Produkter som passer til stilen
Skræl alt unødvendigt væk og sats på en minimalistisk stil på badeværelset, måske med armaturet Bold i centrum? Enkelt, tidløst og harmonisk passer godt til både badeværelset og sjælen.
Stiltypisk
→ Skrabet
→ Åbne overflader
→ Rene linjer
→ Få møbler
→ Få dimser

Der findes en stil til alle.

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Opfat det som en enkel stilguide, et værktøj der kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig!

Vores stilarter