Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Shaker

Denne stilart er kendetegnet ved enkelhed og funktionalitet. Et skrabet design uden nogle finurligheder og kruseduller. Shaker var en frikirkebevægelse, som opstod i England i 1700-tallet. For shakers var det vigtigt at holde orden og have styr på tingene. Hver ting på sin plads var et gennemgående tema i indretningen. Shakers kaldes nogle gange for de første minimalister. Bevægelsens filosofi var baseret på de tre begreber ærlighed, funktion og enkelhed. Det gjaldt også indretningen. I dag er Shaker-stilen med sin stramme og forfinede fremtoning vældig populær hos mange.

  

 

I det enkle bor det smukke
Skab ro ved at holde stilen på badeværelset stram og minimalistisk. Et skrabet design med fokus på form og proportioner, ofte med kreative løsninger der skaber ekstra funktionalitet. Naturmaterialer som holder længe. En farveskala, der domineres af gråt, grønt og hvidt.

  

 

Produkter som passer til stilen
Med fokus på enkelhed og funktion, langt fra finurligheder og kruseduller, er Shakerstilen rykket ind hos mange. Er den stramme fremtoning og det skrabede design noget for dig og dit badeværelse? Understreg indtrykket med vores stilrene armatur Halde i krom!
Stiltypisk
→ Enkelt
→ Funktionelt
→ Naturmaterialer
→ Stramt
→ Orden på tingene

Der findes en stil til alle.

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Opfat det som en enkel stilguide, et værktøj der kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig!

Vores stilarter