Denne hjemmeside anvender cookies for at give dig en bedre oplevelse. Ved at fortsætte accepterer du anvendelsen af cookies. Se vores retningslinjer for databeskyttelse for yderligere information om håndteringen af dine personoplysninger.

Skandinavisk

Til dem som godt kan lide at tingene er skrabede og minimalistiske på badeværelset. Rene linjer. Med en lys farvepalet, smukke kontraster omkring gammelt og nyt og ukunstlede naturmaterialer, som indrammes af mange grønne planter. Tænk stilrenhed, minimalisme, lys og en diskret farvebase – hvidt, sort eller jordnære farver som f.eks. beige, grøn og grå.

  

 

Roligt og minimalistisk
Passer godt til dem der ønsker et roligt og lidt skrabet miljø. Gennemgående naturlige materialer, lyse farver samt et enkelt og luftigt udtryk gør det let at trives på badeværelset.

  

 

Produkter som passer til stilen
Den skandinaviske stil byder på en lys farvepalet, smukke kontraster omkring gammelt og nyt og naturlige materialer. Passer godt til dem der ønsker et roligt og skrabet miljø på badeværelset. På billedet ser du en møbelfront i blond eg og hvide detaljer som f.eks. armaturet Pipe.
Stiltypisk
→ Naturmaterialer
→ Luftigt
→ Lyse farver
→ Gammelt & nyt
→ Skrabet

Der findes en stil til alle.

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Opfat det som en enkel stilguide, et værktøj der kan hjælpe dig med at finde en stil, der passer til dig!

Vores stilarter