Industri

Den populære industristil er kendetegnet ved rå overflader, en grafisk og mørk farveskala samt hårde materialer. Meget sort, metal og rustfrit. Indretningsdetaljerne må gerne være som hentet ud af et gammelt fabriks- eller lagerlokale. Stilen skaber en lidt hårdere og ”maskulin” fornemmelse på badeværelset – hvis du ikke vælger at blande den op med lidt blødere materialer.

Industri

Mørke toner på badeværelset

Beton, stål og rå ubehandlede materialer er typisk for denne stilart. Tænk på tegl, groft tømmer og metal af forskellig art. Mørkere toner såsom sort, gråt og brændte brune farver dominerer.

Produkter som passer til stilen

Lad de skønne stunder på badeværelset blive lidt mere spændende med rå overflader, en mørk farveskala og hårde materialer. Typisk for industristilen er beton, metaller af forskellig art og mørke farver. Armaturet på billeder hedder passende nok Industria, og bag det skimter man en møbelfront i den nye farve Ler.

Industri
Industri

Stiltypisk

→ Rå overflader → Beton & tegl → Metaller → Mørke farver → Groft træ

Der findes en stil til alle

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Vi starter med shaker, minimalistisk mørk, minimalistisk lys, industri, New Nordic og skandinavisk.

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser