Minimalisme

En enkel, harmonisk og tidløs stil, som giver et rent og skrabet indtryk på badeværelset. Vælg mellem minimalistisk mørk og minimalistisk lys. Hvis du vælger den mørke, er det sort, brændt træ, valnød, sort sten, kølige overflader, rette linjer og enkle former der er fremherskende. Vælger du minimalistisk lys, har stilen ligesom minimalistisk mørk et køligt udtryk og styres af enkle linjer og former. Men det er hvidt i stedet for sort/mørkt, som dominerer.

Minimalisme

Et enkelt og køligt badeværelse

Ideen bag denne stilart er, at skrælle alt overflødigt væk og kun indrette det med ting, som har en klar funktion. Åbne overflader, rene linjer, få møbler og kun ganske få dimser er kendetegnende for denne stil.

Produkter som passer til stilen

Skræl alt unødvendigt væk og sats på en minimalistisk stil på badeværelset, måske med armaturet Bold i centrum? Enkelt, tidløst og harmonisk passer godt til både badeværelset og sjælen.

Minimalisme
Minimalisme

Stiltypisk

→ Skrabet → Åbne overflader → Rene linjer → Få møbler → Få dimse

Der findes en stil til alle

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Vi starter med shaker, minimalistisk mørk, minimalistisk lys, industri, New Nordic og skandinavisk.

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Intro
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser