New Nordic

New Nordic er oprindelig en skandinavisk nichestil. Den passer til dem, som ikke tiltrækkes af eksempelvis stilrent og mørkt eller minimalistisk og hvidt. De kan godt lide et badeværelse med mere farveglæde og liv. Typiske nøgleord er bløde legende former, lyse træsorter, afrundede kanter, taljer på møblerne, prisværdigt design og mange farver. Varme pasteller blandet med stærke neonfarver – ofte rosa og gult. Mønstrede tekstiler og grønne planter som fingerphilodendron og violinfigen skaber en hyggelig og hjemlig fornemmelse.

New Nordic

Farveglæde og kådhed

En farveglad stil som består af legende mønstre og afrundede former i kombination med lyst træ. Som en genfødsel af skandinavisk designs storhedstid fra 1950’erne. Passer glimrende på badeværelset!

Produkter som passer til stilen

New Nordic er en farveglad stil som byder på legende mønstre og afrundede former. Hvis du kan lide varme pasteller blandet med stærke neonfarver, er det her lige stilen for dig. Ekstra skønt bliver det med armaturer, knopper og håndtag i guld.

New Nordic
New Nordic

Stiltypisk

→ Legende → Farveglad → Lyse træsorter → Pasteller → Mønstre

Der findes en stil til alle

I løbet af året vil vi fremhæve nogle forskellige stilarter for at inspirere dig. Vi starter med shaker, minimalistisk mørk, minimalistisk lys, industri, New Nordic og skandinavisk.

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Epos
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser