Sådan giver du badeværelset et løft"

At lade badeværelset blive en naturlig del af hjemmet, skabe liv med noget organisk, finde den rigtige stemning med dufte og satse på smart opbevaring er nogle af de tips, som stylisten Malin Qvänstedt Myllymäki kommer med. Hun mener, at vi burde vove at gøre vores badeværelser mere personlige, være lidt dristigere og ikke lade os låse af, hvordan badeværelser plejer at se ud.

Styling til badeværelset
Styling til badeværelset
Styling til badeværelset
Styling til badeværelset
Styling til badeværelset
Styling til badeværelset
Styling til badeværelset

Sten i håndvasken

Overrask dine gæster! Vi vil gerne have, at vores hjem er pænt, når vi venter gæster – men det er let at glemme badeværelset. At lægge nogle smukke sten i håndvasken er en enkel måde at sætte prikken over i’et på. Det bliver ekstra effektfuldt med de farveskift, som opstår, når stenene bliver våde.

Styling til badeværelset
Styling til badeværelset

Orden i tingene

Stræb efter en ensartet stil til al opbevaring. Det giver et mere roligt indtryk. Sats på smart ekstra opbevaringsplads og saml så meget som muligt – helst alting – på et og samme sted. Tænk lidt ud af boksen. Toiletruller behøver ikke sidde på en særskilt holder eller presses ind i et skab. Lad dem ligge fremme i en smuk kurv! Tænk også på at mange ting kan hænges op, så udnyt væggene – ikke kun gulvet. Du behøver heller ikke begrænse dig til kun at have håndklæder på kroge eller håndklædebøjler. Der kan sagtens hænge mange andre ting der.

Bring naturen indenfor

Organiske ting tilfører badeværelset liv. At tilføre sten, pinde, kviste og blade bevirker, at rummet føles afslappende og fredfyldt. I et større badeværelse kan du måske få plads til nogle grønne planter. Men ellers er det udmærket med noget mindre i en vase. Måske noget tørret, så du ikke behøver at tænke på at vande det. Tænk årstidstilpasset og pluk de ting, som haven eller naturen i sin helhed har at byde på. Match eller skab spændende kontraster. Kun fantasien sætter grænser.

Styling til badeværelset
Styling til badeværelset

Vis hvem du er

Sæt dit eget præg på badeværelset med nøje udvalgte detaljer. Gør rummet mere personligt f.eks. med fine stilleben. En sjov souvenir fra en af dine rejser fungerer både som minde og dekoration. Introducér ting, som du selv godt kan lide. Et maleri, som du selv har malet, et loppefund eller måske en smuk æske giver liv og vækker nysgerrighed. Brug dine smykker som dekoration og læg sæbe og småflasker i en skål eller kurv. Der er ikke noget, som er rigtigt eller forkert, bare dit badeværelse afspejler dig.

Få badeværelset til at blive en del af hjemmet

Vi ser stadig flere badeværelser, der er indrettet som en del af resten af boligen rent stilmæssigt. Skab stemning med møbler og dekorationer. Lad badeværelset være et lokale, ikke ”bare et badeværelse”. Tilføj detaljer og møbler, som kan genfindes i hjemmets øvrige rum. Måtten behøver for eksempel ikke være en badeværelsemåtte, men kan lige så godt være et kludetæppe eller lignende. Det fungerer nøjagtig lige så godt. Lad dig inspirere af butikkernes kæmpe udvalg af tæpper!

Styling til badeværelset
Styling til badeværelset

Skab stemning med dufte

Brug dufte til at skabe en god stemning i rummet. Vælg dufte, som siger noget om dig og din stil, for at give rummet dets egen identitet. Duftlys, duftpinde og rumspray spreder både velduft og stemning. At fylde badekarret, tænde et lys med ens yndlingsduft og spille noget beroligende musik – det skaber en skøn stemning. Tilføj eventuelt duftpuder i badeværelseskabene, f.eks. inde mellem håndklæderne. Duft af lavendel, rose og kamille får dig til at slappe af. Med vanilje og citrongræs skaber du en positiv stemning. Lime og citron får dig til at føle dig fri og lykkelig.

Besøg nærmeste forhandler

Besøg en forhandler nær dig og se vores badeværelsemøbler ”live”.

Svedbergs Badeværelse - Forma
Svedbergs Badeværelse

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser