Opbevaring

5 tips til at maksimere opbevaringen på badeværelset

Maksimer opbevaringen på dit badeværelse med smarte og stilrene løsninger. Fra rummelige badeværelsesmøbler med soft-close skuffer i møbelserien Poem til Svedbergs praktiske vægskabe og højskabe får du plads til alt det, du har brug for, på en organiseret måde. Åbne hylder og velgennemtænkt bruseopbevaring supplerer dine valgmuligheder og tilbyder både funktion og design i perfekt harmoni.

Poem badeværelsesmøbler med ovenpåliggende håndvask

1. Badeværelsesmøbler med ekstra opbevaring

Vælg et badeværelsesmøbel med fuldt udtrækkelige og soft-close skuffer, der giver ekstra meget opbevaringsplads på badeværelset. Møbelserien Poem er vores mest rummelige møbelserie nogensinde med en højde på 57 cm. Derudover er den øverste skuffe indrettet eksklusivt, så du får plads til alt, hvad du har brug for.

Hvis du vil have yderligere opbevaringsplads ved håndvasken, kan du tilføje et af vores spejlskabe.

Poem underskab i brun ask

Tegn badeværelset

Byg dit badeværelse allerede i aften. Med et par enkelte tryk på tasterne kan du nemt planlægge, hvordan du vil have det. Held og lykke!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Vælg sideopbevaring, som ikke optager gulvplads

Med et vægskab eller højskab på badeværelset får du ekstra opbevaringsplads, hvor du kan organisere dine badeværelsesartikler som håndklæder, toiletruller, eltandbørster og andre ting, du gerne vil gemme lidt væk. I Svedbergs badeværelsessortiment er der masser af plads, og alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.

Poem underskabe

Nyheder til badeværelset

3. Smarte opbevaringsløsninger

Hvis du vælger et højskab fra Svedbergs, kan du tilføje et af vores smarte tilvalg, som gør livet på badeværelset enklere. Vælg mellem fx en ladestation i varmebestandigt metal og et el-udtag til krøllejernet eller eltandbørsten, udtrækkelige skuffer, der gør det let at få overblik over dine ting, og en praktisk vaskekurv til vasketøjet.

Alle tilvalg fås naturligvis i en farve og finish, som matcher dit badeværelse.

Højskab med ladestation i varmebestandigt metal

Vores katalog

I vores katalog Badeværelset! kan du finde hele produktsortimentet. Gennemse kataloget online eller besøg en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Vælg åben opbevaring

Nogle gange er accessories alt for fine til at blive gemt væk. Her kan en åben opbevaring være en god idé. Epos underskab 100x45 har en åben hylde i højre eller venstre side.

Med tilvalget Fri opbevaring udvider du både den samlede brede på højskabet og får en åben sidehylde til dine flotteste accessories.

Højskab med åben opbevaringshylde
Poem

Stilrent design og smarte funktioner

5. Gennemtænkt bruseopbevaring

Tilføj en velgennemtænkt opbevaring i brusenichen, som har plads til både shampooflasker og showergel. Svedbergs tilbyder flere forskellige opbevaringsløsninger til bruseren. Hvis du ønsker en diskret og skjult opbevaring, er Skoga opbevaring ideel med flot producerede hylder, der strækker sig langs hele bruseprofilen.

Langfoss brusehylde giver dig mulighed for både at opbevare og vise dine accessories frem direkte på glasvæggen, og vores Front brusehylde i et horisontalt design, der skaber en flot helhed.

Skoga bruseopbevaring
divider
Poem badeværelsesmøbler i brun ask med sideopbevaring

Tips & råd til dit nye badeværelse

Overvejer du at renovere badeværelset? Vejen til et nyt badeværelse kan føles lang, men resultatet bliver ofte fantastisk.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser