Renovere badeværelse

5 tips til dig, der skal renovere badeværelset

Når du planlægger en badeværelsesrenovering, er grundig planlægning og budgettering nøglen til succes. Brug Svedbergs' tegneværktøj til at planlægge dit nye badeværelse i 3D visuelt, og sørg for at hyre professionelle håndværkere for at sikre kvalitet og vådrumssikkerhed. Vælg også holdbare og miljøvenlige alternativer til badeværelsesmøbler og installationer, der ikke kun reducerer miljøpåvirkningen, men også de langsigtede omkostninger.

Poem og Skoga

Det handler om design, fleksibilitet og nu også opbevaring.

1. Planlæg nøje og sæt et budget

Start med at lave en detaljeret plan, før du begynder at renovere badeværelset. Hvordan ser rummet ud? Skal du have et fuldt flisebelagt badeværelse eller vådrumsmåtte? Bruser eller badekar? I planlægningsfasen bør du også sætte et realistisk budget. Inkluder omkostninger til materialer, møbler, arbejdskraft samt uforudsete udgifter og en buffer til overraskelser, der kan opstå under badeværelsesrenoveringen.

Brug Svedbergs tegneværktøj, hvor du kan tegne dit nye badeværelse i 3D og vælge både overflader og badeværelsesmøbler

Poem

Tegn badeværelset

Byg dit badeværelse allerede i aften. Med et par enkelte tryk på tasterne kan du nemt planlægge, hvordan du vil have det. Held og lykke!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Ansæt professionelle håndværkere

Overvej at ansætte professionelle tømrere, blikkenslagere og elektrikere, når det er tid til at begynde badeværelsesrenoveringen. Dette sikrer, at renoveringen udføres korrekt i henhold til gældende brancheregler, og at du får et vådrumssikret badeværelse.

Mange af vores forhandlere kan hjælpe dig med at renovere badeværelset og installere dine badeværelsesmøbler. Søg efter din nærmeste Svedbergs-forhandler og bed om et tilbud.

Poem
Poem underskabe

Nyheder til badeværelset

3. Vælg miljøvenlige og holdbare alternativer

Investér i badeværelsesindretning af høj kvalitet, der er fremstillet af holdbare materialer. Med holdbare badeværelsesmøbler får du et badeværelse, der både holder længe og har en lav miljøpåvirkning. Svedbergs' svenskfremstillede badeværelsesmøbler har op til 20 års garanti, hvilket betyder, at du får badeværelsesmøbler, der holder virkelig længe.

Overvej at installere vandbesparende blandingsbatterier til vasken og bruseområdet for at reducere vandforbruget, hvilket både er godt for miljøet og reducerer dine vandomkostninger.

Intro

Vores katalog

I vores katalog Badeværelset! kan du finde hele produktsortimentet. Gennemse kataloget online eller besøg en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Vælg den rigtige størrelse møbler

Når det er tid til at vælge badeværelsesmøbler, skal du sørge for at vælge møbler, der passer til badeværelsets størrelse. For store møbler kan få badeværelset til at føles trangt, og for små møbler kan få badeværelset til at se uforholdsmæssigt ud.

Vælg badeværelsesmøbler, der passer til din personlige stil, og husk at vælge møbler, der både er funktionelle og komplementerer hinanden.

Epos
Epos

Til det mellemstore og store badeværelse

5. Maksimer pladsen med opbevaring

Vælg møbler, der ikke kun ser godt ud, men som også er funktionelle og passer til dine behov. Overvej at vælge badeværelsesmøbler med god og smart opbevaring for at holde badeværelset organiseret. Med spejlskabe over vaskeskabet, høje skabe og bruseopbevaring kan du maksimere opbevaringspladsen i badeværelset.

Poem
divider
Poem badeværelsesmøbler i brun ask med sideopbevaring

Tips & råd til dit nye badeværelse

Overvejer du at renovere badeværelset? Vejen til et nyt badeværelse kan føles lang, men resultatet bliver ofte fantastisk.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser