Bæredygtighed

5 tips til et bæredygtigt badeværelse

For at skabe et bæredygtigt og miljøvenligt badeværelse kan du starte med at vælge materialer og produkter, som mindsker miljøpåvirkningen. Vælg FSC-certificerede træmøbler, vandbesparende armaturer og energieffektiv LED-belysning, så sparer du på både vand og energi. Ved at bruge naturlige rengøringsprodukter og tænke på fremtiden med tidløst design og slidstærke materialer, sikrer du, at dit badeværelse er både miljøvenligt og bæredygtigt over lang tid.

Badekar Auren i mat sort og Front væghylde

1. Vælg miljøvenlige materialer

Brug miljøvenlige materialer på badeværelset, og få et bæredygtigt badeværelse, der holder længe. Vores badeværelsesmøbler fremstilles med FSC-certificerede træplader, hvilket indebærer, at materialet kommer fra ansvarsfuldt og bæredygtigt skovbrug. Desuden er vores håndvaskskabe og brusekabiner helt demonterbare og genanvendelige.

Poem badeværelsesmøbler i brun ask

Tegn badeværelset

Byg dit badeværelse allerede i aften. Med et par enkelte tryk på tasterne kan du nemt planlægge, hvordan du vil have det. Held og lykke!

Svedbergs ritverktyg - rita ditt badrum

2. Tænk på vandforbruget

Med moderne og vandbesparende håndvaskarmaturer med flowbegrænser kan du mindske vandforbruget markant. Et reduceret vandforbrug er ikke bare godt for miljøet, men kan også føre til lavere vand- og energiomkostninger.

Flere af vores håndvaskarmaturer kommer med en koldstartsfunktion, som mindsker unødigt forbrug af varmt vand med op til 40 % på et år.

Bloc underskabe

Nyheder til badeværelset

3. Lys badeværelset op med energieffektiv belysning

Med energieffektiv LED-belysning på badeværelset får du både et behageligt lys, som tænder uden flimmer og har en lang levetid. Derudover er energiforbruget en brøkdel, sammenlignet med, hvad der kræves for at opnå samme lyseffekt fra en glødelampe eller lysstofrør. Vælg et spejlskab eller et spejl med justerbar belysning for at få en badeværelsesbelysning, som er tilpasset efter dine behov.

Valje spejl med LED-belysning og Poem håndvaskskab

Vores katalog

I vores katalog Badeværelset! kan du finde hele produktsortimentet. Gennemse kataloget online eller besøg en forhandler.

Svedbergs produktkatalog Bad & Rum

4. Anvend naturlige rengøringsprodukter

Undgå kemiske og skrappe rengøringsmidler, når du gør rent på badeværelset. Oftest er det nok med en fugtig klud, vand og måske lidt rengøringsmiddel for at fjerne snavs, misfarvninger og kalkaflejringer på badeværelsesmøblerne. Besøg siden med plejeråd, hvor du kan læse, hvordan du bedst passer på dine badeværelsesmøbler.

Poem underskab

Skandinavisk formgivning

5. Planlæg for fremtiden

Tænk på fremtiden, når du renoverer badeværelset ved at vælge møbler i tidløst design og slidstærke materialer, som holder sig godt over tid. Svedbergs badeværelsesmøbler og brusekabiner leveres med op til 20 års garanti, hvilket betyder, at dit nye badeværelse vil holde længe.

Hvis du vil have et rigtig slidstærkt møbel, kan du læse om vores møbelserie Intro, som er fremstillet i galvaniseret metal, og som har fået højeste bedømmelse i slidstyrke fra det statsejede, svenske forskningsinstitut RISE.

Poem badeværelsesmøbel i brun ask
divider
Poem badeværelsesmøbler i brun ask med sideopbevaring

Tips & råd til dit nye badeværelse

Overvejer du at renovere badeværelset? Vejen til et nyt badeværelse kan føles lang, men resultatet bliver ofte fantastisk.

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser