#Yessvedbergs

Hos Svedbergs bliver vi meget inspirerede, hver gang vi ser vores produkter i forskellige hjem og miljøer. At se produkterne opfylde forskellige funktioner, forenkle dit liv og kaste glans over din hverdag gør os glade.

Vi vil gerne dele din stil og dine smarte løsninger i vores kanaler og derfor kan det være, at vi kommer til at bede om din tilladelse til at bruge dine billeder til markedsføringsformål i vores egne kanaler som vores hjemmeside, vores sociale medie kanaler som Instagram, Facebook, Pinterest, TikTok, i vores nyhedsbreve, via in-store kommunikation i vores flotte konceptbutikker samt kataloger og andre kommunikationskanaler.

Selvfølgelig med godkendelse fra jer vores kunder!

 

Yessvedbergs

Ved at svare i kommentarfeltet på vores henvendelse med hashtagget #yessvedbergs, accepterer du følgende:

Du giver Svedbergs i Dalstorp AB (Org. nr.: 556052-4984, herefter "Svedbergs"), en ikke-eksklusiv og global licens til at bruge alle billeder, som du har svaret #yessvedbergs til, til brug til markedsføringsformål i alle kommunikationskanaler.


Du bekræfter hermed at:

  1. Du ejer alle rettigheder til dine billeder
  2. Du har tilladelse fra enhver person, der optræder på dine billeder, til at overføre rettighederne heri.
  3. Svedbergs ikke kommer til at krænke tredjemandsrettigheder eller overtræde nogen lov.
  4. Du fritager Svedbergs for alle forpligtelser til at betale dig for brugen af dine billeder og for de immaterielle rettigheder til dem i forbindelse med de ovenfor beskrevne anvendelsesformer.
  5. Du frigiver og accepterer at holde Svedbergs og alle personer, der handler på vegne af Svedberg, skadesløs for alle mulige krav, krav og hæftelser uanset art, i forbindelse med brugen af billederne som beskrevet ovenfor.
  6. Ved at svare #yessvedbergs godkender du, at du har læst og forstået ovenstående vilkår.
Yessvedbergs

Hvad betyder det for dig?

Dine billeder vil ikke kun være synlige for dine brugere, men også for andre, der kan lide Svedbergs. Vi tagger naturligvis dig og din konto, når billederne offentliggøres. Du får mulighed for at inspirere andre og samtidig få nye følgere.

Ved at bruge hashtagget #yessvedbergs accepterer du, at du har læst og forstået ovenstående vilkår. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice med spørgsmål vedrørende dette.

 

Yessvedbergs

#yessvedbergs

Svedbergs

Internet Explorer understøttes ikke som browser. Besøg meget gerne vores website via en anden browser